Това е тайното значение на мъжките послания в чата

Това е тайното значение на мъжките послания в чата Казват, че нежният пол говори с гатанки, но това не е характерно само за дамите. Много често в кореспонденцията мъжете използват фрази, от които не става ясно какво наистина чувстват или мислят.
Затова, дами, трябва да се научите да четете между редовете, за да разберете с какъв мъж си имате работа. Ето и „декодер“ за мъжките послания в чата, които психолозите са подготвили за вас.

"Здравей, как си?"
Това е най-често срещаната фраза за започване на разговор. С тези думи мъжът всъщност не иска наистина да разбере как сте, нито как са нещата у дома или в службата. В почти сто процента от случаите тези думи са криптирани, а истинското послание е: „Здравей, скучно ми е, затова ти писах с надеждата, че и ти нямаш какво да правиш“. Ако мъжът добави и нещо друго към простото и сухо „Здравей, как си“, тогава това вече е по-интересно. Например: „Здравей, как си? Не съм те виждал от години." Това означава, че той просто случайно си спомня за вас, въпреки че напоследък дори не е мислил за вас. В този случай можете да сте сигурни, че той все още не се интересува от вас. Най-вероятно го някаква егоистична цел, има нужда от нещо и ще иска нещо от вас.

"Здравей, какво правиш?"
Много е важно да следите не само какво ви пише, но и кога ви пише мъжът. Ако такава фраза дойде в петък вечер, тогава е съвсем очевидно, че той няма какво да прави и вие сте от последните, които могат да му правят компания. Ако получите такова съобщение, например, по време на работа, тогава това е банална любезност на мъж, зад която се крие вероятно молба. Най-вероятно той иска да ви попита за нещо.

„Какви са плановете ти за деня/вечерта/уикенда?“
Той не се опитва да разбере това просто ей така, безцелно. Задава ви този въпрос, защото иска да получи положителен отговор на предложението си да отидете някъде. Към тези думи можете спокойно да добавите това, което мъжът пропуска, а то е: „Искам да те видя и твоят отказ ще ме разстрои“. Психолозите препоръчват да бъдете възможно най-открити с такъв човек, защото мъжът демонстрира известна тактичност и предпазливост.

„Къде отиде?“, „Защо не отговаряш?“
Понякога се случва да не можете да му отговорите достатъчно бързо, защото сте на работа или сте затънали в работа. Писали сте си с него и след това сте изчезнали за няколко минути. И тогава получавате милиони съобщения от него: „Къде тръгна?“, „Ей“, „Къде си?“, „Защо не отговаряш?". Такива съобщения могат да се преведат като: „Не трябва да имаш по-важни неща за вършене от това да си пишеш с мен точно сега“. Тук има два варианта – или мъжът е някакъв гений, какъвто светът не е виждал, или егото му е в повече. Най-вероятно пред вас стои типичен манипулатор, нарцисист или тиранин. Възможно е този мъж да започне бясно да ревнува или да ви ограничава, ако влезете във връзка.

"Скучно ми е"
Струва си да реагирате негативно на такова съобщение, но само ако мъжът не ви е писал седмица, месец или повече. Тези думи могат да се преведат така: „Знам, че си безразлична към мен, но нямам с кого да изляза, така че искрено се надявам да се съгласиш“. Ако мъжът не ви е писал дълго време и след това безсрамно заявява чувствата си, трябва да го отрежете възможно най-скоро. Най-вероятно изобщо не се интересува от вас.

Иконка усмивка
Ако мъж ви е изпратил само една емотиконка без причина, тогава преведено на нормален език това означава нещо като: „Много искам да ни пиша, само дето абсолютно не знам какво точно“. Това не е лош знак, а в някои ситуации, напротив – дори е добър, защото той иска да започне диалог, но не знае как да го направи. Можете да му отговорите също с усмихнато лице и да видите реакцията. Ако той е щастлив от това и продължава да общува, значи той наистина е искал да привлече вниманието ви. Ако той не отговори, тогава остава само да гадаете какво е искал. Или пък да забравите за него.

„Здрасти. Будна ли си?
Това означава, че мъжът няма какво да прави. Той иска да обсъди нещо с някого, така че най-вероятно вие сте един от многото, на които е написал това. Но другите са имали благоразумието да не му отговорят. Ако не отговорите на това, няма да получите допълнително съобщение. А си струва да отговорите само ако наистина не спите и нямате какво да правите. Общуването в интернет създава определена атмосфера на интимност и дава нови възможности за флирт. Затова никога не подценявайте значението на дистанционната комуникация.
05.08.2022, 10:00 часа
750 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha