Екшън във Враца! Патрулка гони БМВ по централен булевард, шофьорът спря край болницата и побягна /снимки/

Екшън във Враца! Патрулка гони БМВ по централен булевард, шофьорът спря край болницата и побягна /снимки/ Истински екшън е имало преди минути на централен булевард във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Патрул, позициониран пред сградата на пожарната на "2-ри юни" заради акция по ЗДП, опитал да спре за рутинна проверка лек автомобил БМВ с английска регистрация. Шофьорът обаче вместо да се подчини, дал газ и тръгнал да бяга в посока изхода на града. Униформените незабавно тръгнали да го гонят.
На паркинга за таксита пред МБАЛ „Христо Ботев“ беглецът спрял и тръгнал да бяга към входа на поликлиниката. Целият екшън е станал през очите на десетки свидетели, част от които таксиметрови шофьори.
За броени секунди полицаите успели да го настигнат и задържат, въпреки ожесточената съпротива на мъжа. По неофициална информация, става въпрос за около 25-годишен младеж, който живее на Острова и затова неговият автомобил е с десен волан и английска регистрация.
Мъжът веднага е натоварен в патрулка и закаран към районното управление, а една част от униформените остана на мястото на инцидента да рови в храстите пред болницата за изхвърлен от беглеца багаж.
Тепърва лекият автомобил ще бъде основно претърсен, а задържаният ще бъде тестван за употребата на алкохол и упойващи вещества.
В районното управление обаче той е продължил да буйства и да заплашва служителите на МВР. Поведението му било като на дрогиран човек, но арестуваният категорично отказал да бъде тестван.
Повече информация за гонката се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
22.07.2022, 18:41 часа
19712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha