По какво си личи, че един мъж е перверзник

По какво си личи, че един мъж е перверзник Първо нека предварително направим уговорката, че перверзността е относително понятие. Това, което някои възприемат като нещо съвсем нормално, за други може да изглежда напълно неприемливо. В това отношение има само едно правило и то гласи, че всичко, което се харесва и на двамата партньори е напълно в реда на нещата.
Повечето мъже търсят интимни преживявания така да се каже, които са приети като стандарт от обществото. Но има и такива, които се отличават в предпочитанията си значително и това може да се окаже доста неприятна изненада за дамите, които не си падат по „по-засуканите“ неща в леглото.

Как да разбереш, че срещу теб стои перверзник?
Нека да разгледаме по-отблизо как една жена може да се предпази от мъж перверзник навреме.
Ние не можем да живеем сами, свързани сме с обществото, независимо дали го искаме или не. Така че, дори и да не ни се иска, често пъти „пикантните детайли“ излизат наяве и хората научават дори най-съкровените ни тайни. Особено, ако говорим за нещата, свързани с интимния живот, това се случва много по-често, отколкото бихме могли да си представим. Така че, мъжът, привлякъл вниманието ви, може да бъде „проучен“. Едва ли вие сте му първата жена в живота. По-вероятно е той вече да е имал връзка с други жени, а някои от тях може би познавате. Можете да поразпитате деликатно. Ако има нещо пикантно, повярвайте, веднага ще ви докладват.
Все пак, внимавайте и преценявайте добре, защото за един мъж могат да се носят различни слухове, които не е задължително да са верни.
Случва се бивши приятелки умишлено да разпространяват неприятни слухове за мъжа, защото все още са му ядосани, че ги е зарязал.
17.08.2022, 11:00 часа
784 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha