Бойко Борисов: Сравнението с Кирил Петков е най-голямата обида

Бойко Борисов: Сравнението с Кирил Петков е най-голямата обида „Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков", каза бившият премиер Бойко Борисов по време на посещение в Рилския манастир.
"Направих България да притежава 80 км от компресорните станции на Балканите - ново строителство. Направихме България страната с най-силно развита газопреносна система на Балканите. Как ще ме сравняват с Кирил Петков? Това е най-голямата обида", каза Борисов.
„И да не спекулира. За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Така че не че 10 г. сме чакали… а Иван Костов защо не я направи?“, добави лидерът на ГЕРБ.
Борисов заяви още, че първото нещо, което ГЕРБ е направила на власт през 2009 г. е да махнат посредниците на газа, които сега са възстановени.
„Над 120-130 млн. лв. на месец в момента крадат посредниците“, смята той.
По думите му целта е да се фалира „Булгаргаз“, който се е „набълбукал със стотици милиони загуби“.
Борисов коментира и войната по пътищата. 
„За съжаление, броят на жертвите и катастрофите се вдигна драстично по времето на Бойко Рашков. Изключително неподдържани пътища, година и половина не пипнати – нито мантинели, нито асфалт, нито нещо ново. Построиха къщичка за птички“, добави Борисов.
08.08.2022, 10:14 часа
657 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha