Вангел Вангелов е новият шеф на ПФК "Ботев" /Враца/

Вангел Вангелов е новият шеф на ПФК "Ботев" /Враца/ Вангел Вангелов е новият шеф на ПФК "Ботев" /Враца/, научи BulNews.
Вчера е проведено общо събрание на сдружението. На събранието е обсъден и приет отчетът за финансовото състояние и отчетът за дейността на сдружението, представен от ръководството на клуба.
Приет е и нов състав на Управителния съвет /УС/, в който нови членове са Вангел Вангелов и Валентин Лилов, а Георги Каменов остава от предишния УС. Общото събрание изрази благодарност към досегашните членове на УС Христо Илиев и Анжело Тинто.
За председател на УС бе избран Вангел Вангелов, който прие позицията и благодари за гласуваното му доверие.
На срещата бе взето решение да не бъде променян уставът на сдружението. 
Общото събрание поздрави футболистите и ръководството за подготовката, довела до победата над "Спартак" /Варна/ и пожела успех на новото ръководство за по-добро представяне на отбора в българския елит през настоящата кампания.
18.08.2022, 15:03 часа
9513 3
Коментари

Пурко от психото

19.08.2022, 11:29 часа
Нали Калинчо беше сложил голям специалист Денислав за шеф на футбола докато се научи как се рита топката и си отиде на Варна, как от Враца да има грамотен треньор и собствени играчи.

К.Каменов прави въртележките

19.08.2022, 11:14 часа
Колко години Ботев няма собствени играчи и образован треньор от Враца, а се правят само рокади Зуека Директор, треньр сега главен съветник на Вангел, сменихме шефа с бойните спортове няма в България и в света такива глупости.

Ботев Враца

18.08.2022, 17:26 часа
То това добре, ама дали ще имат толкова пари за издръжката и развитието на клуба, колкото има Тинто? А за победата над Спартак не думайте, че ставате за смях и то голям смях, че ако не беше Дуспата, щете да биете Тупана оня сватбарския!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha