Мартин Харизанов и Бойко Борисов се поклониха пред загиналите полицаи в Бургас /снимки+видео/

Мартин Харизанов и Бойко Борисов се поклониха пред загиналите полицаи в Бургас /снимки+видео/ Врачанският бизнесмен и общественик от младежкото ГЕРБ Мартин Харизанов и лидерът на партията Бойко Борисов се поклониха пред подвига на двамата загинали полицаи в Бургас, научи агенция BulNews.
По време на брифинг беше обявено, че средствата, предвидени за митинги и концерти в предизборната кампания на партията в област Бургас, ще отидат в помощ на двете деца на Атанас Градев.  
Бойко Борисов възложи контролът на кампанията на Мартин Харизанов, Жечо Станков - водач на листата от кандидати за Бургас и кмета на града Димитър Николов. Тримата ще поемат отговорността за инициативата и ще следят процеса, за да са сигурни, че децата на трагично загиналия полицаи ще получат всичко необходимо. 
По време на брифинга врачанският бизнесмен, чиито баща също е загубил живота си при изпълнение на служебни задължения в МВР, разказа за своето трудно детство и благодари на Бойко Борисов за помощта, която е получавал от партията. 
В края бе обсъдена и актуалната политическа обстановка. 
„Държавата трябва да се вкара в релси, защото само с нови дългове няма да успеем“, заяви Борисов. 

30.08.2022, 11:05 часа
3181 0