Любов необяснима! Деничка с кожените гащи измести Лена от сърцето на Кирил Петков

Любов необяснима! Деничка с кожените гащи измести Лена от сърцето на Кирил Петков Русата амбиция на „Продължаваме промяната“ Деничка Симеонова е на път да детронира личната фаворитка на Кирил Петков Лена Бориславова от сърцето му, коментират в партийните редици, пише hotarena.bg.
30-годишната бивша депутатка, която роди прякора на експремиера „Просто Киро“, наричайки го така по време на своя пламенна реч в Народното събрание, все по-често демонстрира близостта си до него.
Запознати разказват, че Деничка с кожените гащи се е възползвала от разхлабените позиции на Лена в партията, за да я измести и да вземе нейното място и в политиката, и в сърцето на Петков, пише „Ретро“.
За да дразни съперницата си Симеонова не спира да публикува снимки в тясна близост с Кирил Петков, които показват, че отношението към нея е специално. Акцията ѝ започнала, след като Бориславова обяви, че няма да участва на изборите и се оттегля от политиката заради очерненото си име и накърнена репутация след любовните скандали около нея.
На втори поредни избори Деничка с кожените гащи ще бъде водач на листите на ПП във Враца, където е родена и израснала, докато Лена няма да присъства като кандидат-депутат в нито един избирателен район. 30-годишната блондинка е завършила природо-математическата гимназия в града си, а като ученичка се занимавала с пиано и солфеж. Впоследствие завършила инженерна специалност бакалавър и магистър, в Техническия университет в София със златен медал за отличие. Докато конкурентката ѝ Лена е специализирала в Харвард, Деничка е трупала знания в Англия, Португалия и САЩ.
Преди да пристане на Просто Киро, Симеонова е работила в служебния кабинет на Стефан Янев. С Петков се запознава лично през 2016 година покрай заниманията си с предприемачество. Докато е била студентка, врачанката имала сериозен приятел, но в последните години отново е волна пеперуда, разказват нейни близки.
За разлика от Лена Бориславова, към която съпругата на Кирил Петков Линда изпитва ненавист и неведнъж двете са влизали в остри схватки, Деничка се радва на благоразположението на бившата премиерша.
Двете са в приятелски отношения и по нищо не личи досега канадката да е ревнувала мъжа си от русокосата инженерка, което може да е само в плюс за нея. Симеонова е близка до семейството Даниел и Виолета Лорер, сочени за сиви кардинали в редиците на ПП. С Лена обаче никак не се спогаждали. Избягвали да са на едно и също място и по едно и също време заедно още откакто се запознали.
02.09.2022, 13:20 часа
21322 8
Коментари

Иван

03.09.2022, 08:39 часа
Злобата върви по хората,човеците сме малко и за това сме на този хал.

piko

02.09.2022, 20:05 часа
много импотентни коментатори

MГерб

02.09.2022, 16:55 часа
Тая е тъпа,че ни отказа на нас. Ако беше дошла при нас щеше да е супер умна и да я хвалят

Баце Хари

02.09.2022, 15:53 часа
Ние с кака Дени ще сме си депутати па нек си вали. Ще и подавам конско месце в парламента.

сем. Симеонови

02.09.2022, 15:13 часа
На тия избори Деничка с тесната п.......а ще има 5-6 гласа много врачани се отказва от тази пеперуда.

мичето

02.09.2022, 14:54 часа
В живота се пробива с едно от три неща-пари,пу*ка и политика.Жената има едно от трите и пробива!

02.09.2022, 13:30 часа
Кога ще пускате порното с нея? Поне да сме сигурни че е потентна,

Киро шпека

02.09.2022, 13:23 часа
Тоо Кирето нема да са кротне, докъде ги не изчеластри до една :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha