Малина Людмилова и Венислав Иванов са „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ /снимки/

Малина Людмилова и Венислав Иванов са „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ /снимки/ Новите „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ са 17 годината Малина Людмилова и 22 годишният Венислав Иванов. Традиционно и тази година уютният комплекс “The River” домакинства конкурса „Мис и Мистър Козлодуй “. Първи подгласници на носителите на короната станаха Десислава Петрова и Йоан Георгиев. Третото място заеха Калина Върбева и Детелин Емилов.
Красотата и представянето на кандидатите за титлата беше оценявано от жури в състав: управителят на оръжеен магазин ,,И.К.Хоби“ в Козлодуй – Венелин Калинов, адвокат Цветелина Славчева от адвокатска колегия – Монтана, компания им правеха топ моделите на X Model Group“ Нелина Николова- „Мис Северозападна България 2021”, Рикарда Петрова -,,Мис Берковица 2022“, Наталия Георгиева - ,,Мис Монтана 2021“ и миналогодишната ,,Мис Козлодуй“ – Вяра Олегова.
 Конкурса се проведе с изключителната подкрепа на основния спомоществовател на модните и младежки инициативи в Северозапада Стилиян Чомаковски – „Чом Стил“, както и множество местни фирми и приятели на модата от региона. Цветята за победителите бяха осигурени от градински център „Green garden solutions“ - Козлодуй. За победителите в бляскавата надпревара имаше още много награди и подаръци. Водещата на събитието – офис мениджърът на агенцията на Северозапада Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието.
Победителите ще представят Козлодуй на предстоящия грандиозен конкурс ,,Мис и Мистър Северозападна България 2022″, който ще се проведе в края на годината.
24.09.2022, 22:38 часа
4232 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha