Актриса и футболист са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ /снимки/

Актриса и футболист са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ /снимки/ Новите „Мис и Мистър Козлодуй“ са Полина Янева и Теодор Аврамов, съобщи организаторът на модната проява Ивайло Йосифов.
Поли е актриса в театъра към НЧ храм-паметник “Христо Ботев 1879”, а Теди е ключов халф в местния футболен клуб „Радецки“.
Конкурса е кръг от веригата “Мис България”, а победителите в тазгодишната модна надпревара ще представят атомната столица на предстоящия грандиозен конкурс ,,Мис и Мистър Северозападна България 2023″, който ще се проведе на първи септември в драматичен театър „Владимир Трендафилов“ във Видин. 
Организатори на бляскавото събитие бяха „Интерсаунд” и „X Model Group”.
Традиционно и тази година “The River complex” домакинства конкурса „Мис и Мистър Козлодуй“. “X party Agency” – новият моден бранд от семейството на XMG, по повод 20 годишния юбилеи на агенцията на Северозапада, се погрижи за украсата на сцената. 
Първи подгласници на носителите на титлите станаха Кристин Цветанова и Николай Николаев.
Третото място заеха Венимира Хрисимирова и Цветан Тодоров.
Красотата и представянето на кандидатите за титлата беше оценявано от жури в състав: Общинският съветник Йордан Димитров, управителят на оръжеен магазин ,,И.К.Хоби“ в Козлодуй – Венелин Калинов,  Александър Симов – „Мистър Северозападна България 2016“ и Ивайло Йосифов – главен мениджър на „X Model Group“.
 Церемонията за избор на новите Мис и Мистър отново бе подкрепена от дългогодишния приятел на конкурса - Стилиян Чомаковски  „Чом Стил“, Винарна “Лиляче” и редица фирми и медийни партньори на XMG.
Цветята за победителите бяха осигурени от градински център „Green garden solutions“ - Козлодуй.
За победителите в бляскавата надпревара имаше още много награди и подаръци.
Водеща на събитието беше офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, която допринесе за високия градус на настроението на многобройната публика и участниците в ежегодната модна надпревара.
05.08.2023, 16:42 часа
2631 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha