За вас, дами! Студио „Pink Diamonds” отвори врати във Враца /снимки/

За вас, дами! Студио „Pink Diamonds” отвори врати във Враца /снимки/ Студио за красота „Pink Diamonds” oтвори врати във Враца, видя агенция BulNews. 
То се намира на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ №2 /на пл. „Руски“, след бензиностанция „Петрол“, вдясно/.
Тържественото откриване на салона беше вчера. Като комплимент към гостите собственичката Елица Евтимова бе приготвила специална почерпка. За благополучие и успехи бе отслужен водосвет. 
Името на студиото „Pink Diamonds” – „Розови Диаманти“, има история. Младата собственичка разказа, че символиката му се крие в това, че всяка жена е диамант, а след шлифоването красотата ѝ се подчертава. Розовият цвят и розите пък са част от интериора на бонбонения салон, за да може клиентките да се потопят в приятната атмосфера и да се почувстват специални, докато ги обгрижват опитните специалисти. 
Елица Евтимова е едва на 21 години, но от 5 години е маникюрист. С много труд и упоритост младата дама сама е събрала средства, за да осъществи мечтата си и да отвори собствено студио. В салона се поставя и миглопластика, а скоро в него ще има и фризьор. 
За да може дамите, ангажирани през делничните дни, да се възползват от услугите, “Pink Diamonds” ще работи от вторник до събота.
За повече информация и запазване на часове, позвънете на: 0876331417 – Елица.
26.09.2022, 10:38 часа
9116 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha