Певица от Лом взриви сцената на „Звездите в нас“ с имитация на Селин Дион /видео/

Певица от Лом взриви сцената на „Звездите в нас“ с имитация на Селин Дион /видео/ Певица от Лом взриви сцената на премиерното за родния ефир предаване „Звездите в нас“, научи агенция BulNews. Отборът на талантливата Милена впечатли журито с имитация на Селин Дион и продължава напред към следващия етап на формата. 
36-годишната Милена Иванова от крайдунавския град е певица и вокален педагог. До момента тя се е изявявала предимно в чужбина. След участието си в предаването обаче тя смята да се завърне активно на родната сцена, тъй като страстта ѝ към музиката останала на заден план през последно време, заради малката ѝ, която беше сред публиката. 
Милена, заедно с още двама души, изправиха журито на крака с изпълнение на песента „The power of love” на Селин Дион. Нашенката получи специално признание от ромската перла Софи Маринова. Виктор Калев пък нарече нейното изпълнение „съвършената имитация“. Тита също похвали ломчанката, а Дони определи визуалната и вокалната ѝ прилика с канадската суперзезда като „изключителна“. 
Заслужено отборът на Селин Дион продължава напред в надпреварата, което означава, че ломчанката ще се изяви отново на сцената. 
Предаването „Звездите в нас“ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов е сред хитовете в родния ефир. Участниците в него посочват своя любим изпълнител, който желаят да имитират през целия сезон. След първоначалния етап, където изпълнителите са в отбори, остава само най-добрия от тях, а накрая всеки от тях има шанс да се бори за голямата награда от 50 000 лева.

26.09.2022, 16:53 часа
5097 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha