Първо място в класацията! Шофьорка на БМВ шашна с неграмотно паркиране във Видин /снимка/

Първо място в класацията! Шофьорка на БМВ шашна с неграмотно паркиране във Видин /снимка/ Шофьорка на БМВ шашна граждани с неграмотно паркиране във Видин, научи агенция BulNews.
Жителка на града е станала свидетелка на безумно зарязаната кола и реши да сподели видяното с останалите си съграждани, за да са наясно до къде се простира наглостта на някои водачи.
Тя е публикувала снимка във фейсбук групата „Неграмотните шофьори на Видин“, като ѝ е сложила закачливото описание „Не стига, че кара БМВ…, но пък е и жена“.
На кадрите, които изумената видинчанка е направила, ясно се вижда как шофьорката е паркирала автомобила си буквално пред входа на хипермаркет „Кауфланд“ в областния град.
Собственичката на бавареца най-необезпокоявано е разположила колата си върху пешеходната пътека пред магазина, пречейки на клиентите, който влизат и излизат от него, както и на останалите водачи.
Фотосът за нула време събра много негативни и подигравателни коментари.
„Сигурно е искала час по-скоро да се отърве от БМВ-то, като пита на "Информация" дали ще имат полза от колата, поне като атракцион за малки деца на входа на маркета. Всеки, който има въшки гледа час по-скоро да ги махне, а тези с БМВ-тата са една идея по-бързи", „Пълна дебилщина. На село сигурно така спира с каруцата“, „Сложили тези колчета да пречат само, така жената би стигнала до касите с колата и бързо би напазарувала“, „Женска му работа“, пишат възмутените читатели под публикацията. 
Може би жената наистина е бързала, за да не изтърве някоя промоция, но автоматичните врати не са се отворили в този момент и се е наложило да зареже колата си там.
Каквато и да е причината обаче, поне едно свободно място на паркинга трябва да е имало за това специално БМВ.
24.11.2022, 08:30 часа
8536 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha