Най-точният хороскоп за днес, 7 декември

Най-точният хороскоп за днес, 7 декември

Овен
Малко нервен е днешният ден и това определено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които често ви стряскат, днес ще ви съпътстват едва ли на всяка крачка. Май трябва да сте по-приспособими.

Телец
Голямо чудене ще се чудите днес, а това може да ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с кариерното ви развитие. Всякакви врачувания са противопоказни. Просто попитайте себе си.

Близнаци
Излишното философстване определено няма да ви помогне да се справите с преките си задължения. Най-добре запрятайте ръкави и действайте, не очаквайте всичко да стане с вълшебна пръчица.

Рак
Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата,които сте си планирали. Студеното време може да ви окаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви шашнат.

Лъв
До обяд ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Но пък след обед ще ви “просветне” така да се каже и ще тръгнете да изпълнявате плановете си.

Дева
Денят е доста забързан и трябва да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете ви.

Везни
Гледайте до обяд да отхвърлите задачите, които сте поели и след това се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате истински обичани и ценени и това естествено ще поддържа доброто ви настроение.

Скорпион
Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Следобед ще имате някои задачи, които не търпят отлагане и те ще погълнат голяма част от времето ви. Но пък за вас ще е удоволствие да свършите всичко предсрочно.

Стрелец
Околните няма да са особено благосклонни към вас днес и вината знаете чия е. Опитайте да надмогнете чувствата си, не позволявайте да ви объркват живота още повече.

Козирог
Днес може да си позволите дребно мошеничество, но не се увличайте. Дори да не ви хванат, знаете, че правите нещо нередно от човешка гледна точка.

Водолей
Ограничете действията си до неща, които са ви познати и добре известни и практически е можете да карате на автопилот. Не си струва да се хабите в напразни усилия за нещо неизвестно.

Риби
Царе сте на добрите намерения, но в повечето случаи оставате само дотам. Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм, просто пресейте фактите.

07.12.2022, 08:11 часа
3026 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha