Ексклузивно в BulNews: Вижте ВИДЕО как шефът на полицията в Бяла Слатина помита колата в ромската махала

Ексклузивно в BulNews: Вижте ВИДЕО как шефът на полицията в Бяла Слатина помита колата в ромската махала Информационна агенция BulNews се сдоби с ексклузивно видео от катастрофата, при която началникът на районното управление в Бяла Слатина Деян Николовски помита кола в ромската махала в градчето. На кадрите ясно се вижда, че полицейският шеф блъска колата нарочно. 
За случая съобщи първо медията ни минути след екшъна.

Само в BulNews: Шефът на полицията в Бяла Слатина помете „Ауди“ с патрулка, искат да го линчуват /снимки/

По-късно стана ясно, че не става въпрос за инцидент, а за полицейска засада. В МВР била получена информация за наркосделка в махалата. Шефът на районното изчакал от засада 20-годишния Ерик и за да го спре се врязал с патрулката в колата му.  При претърсване под седалката била намерена дрога. 

Обрат с катастрофата с полицейски шеф в Бяла Слатина: Блъснал „Ауди“-то нарочно, вижте защо

Шерифските методи на полицейския началник породиха сериозни дискусии сред обществеността. 
След трагичния инцидент, при който двама униформени загинаха при полицейска засада в Бургас, всички автомобили на МВР бяха оборудвани с шипове, които се хвърлят пред преследвания и пукат гумите му, принуждавайки го да спре. Подобна засада, която вече няколко пъти шефът на районното управление в Бяла Слатина предприема, застрашава живота и здравето както на униформените, така и на заподозрения и нарушава правата му по презумпцията за невинност. Според закона за МВР превозно средство се спира с подаването на звуков и светлинен сигнал, а тива в случая липсват.
Изглежда обаче Деян Николовски не се интересува от това, нито от факта, че умишлено уврежда имущество на силовото министерство, платено от данъкоплатеца. Само за последния месец това е трета патрулна кола, потрошена по този начин. 
И макар очевидното желание на директора да лови престъпници да е похвално, то методите му определено имат нужда от преосмисляне, преди да се стигне до инцидент със сериозни последици. 

16.01.2023, 09:53 часа
37752 3
Коментари

правилника

16.01.2023, 20:14 часа
Тоа келеш май че имаше достатъчно време да спре, ама май, че реши да бяга. Стълбовете са от бай Тошово време и може пак да опита. Нема да го бутне.

Иван Григоров

16.01.2023, 16:12 часа
Не знам защо храните полицая. Според мен е постъпил правилно. Да го оставят и после да го преследват докато хвърли дрогата ли? Или докато прегази някой, и после да са виновни, че не са го спряли навреме?

ШОФЬОР

16.01.2023, 13:20 часа
КАТО ГЛЕДАМ ТОЗИ С АУДИТО КАК КАРА БЪРЗО И КРИВОЛИЧИ ПРЕДИ УДАРА СИГУРНО СЕ Е НАДРУСАЛ! ЩО ОТИВА В ДЯСНО ПРЕД ПАТРУЛКАТА ДА КАРА НАПРЕД? КАЗВАТ ЧЕ ДРОГИРАНИТЕ ИМ СЕ ВИЖДА ПЪТЯ ДВОЕН! ДОБРЕ ЧЕ НЕ БЛЪСНА ЧОВЕКА С КОЛЕЛОТО СЛЕД КРЪСТОВИЩЕТО.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha