Депутат от Враца даде министър Шишков на прокуратурата заради АМ "Хемус" и скоростния път

Депутат от Враца даде министър Шишков на прокуратурата заради АМ "Хемус" и скоростния път Народният представител от Враца Георги Георгиев даде на прокуратурата министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков. Това съобщи самият той в личния си профил в социалната мрежа.
Според депутата от ПГ на ПП, в сигнала му се съдържа искане за проверка на новоизградените участъци, които вече са деформирани и опасни. Той настоява за проверка защо не се поддържа старият път, за да не стават катастрофи.

На 18 януари в качеството си на народен представител и член на Комисията по превенция и противодействие на корупцията подадох сигнал до Главния прокурор на Република България относно увреждане на бюджета на Република България при плащания за изграждане на Автомагистрала „Хемус“, изграждане на пътя „Мездра-Ботевград“ Лот 1 и Лот 2, плащания по договори за текущ ремонт и поддържане (ТРП) по времето на министър ШишковПреди месец призовах прокуратурата да се сезира и сега просто продължих процеса", пише врачанският депутат. 
19.01.2023, 11:54 часа
2857 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha