Семейна драма в Ломско! Баща отвлече непълнолетната си дъщеря

Семейна драма в Ломско! Баща отвлече непълнолетната си дъщеря Семейна драма в Ломско стигна и до полицията, научи ексклузивно агенция BulNews. Момиче изчезнало и било обявено за издирване, след което станало ясно, че е отвлечено от собствения си баща. 
Случката е от 18 февруари. Тогава 46-годишна жена от село Комощица съобщила в полицията, че непълнолетната ѝ дъщеря е изчезнала. По думите на разтревожената майка, малко по-рано същия ден 16-годишната девойка било взета от баща си. Тя пояснила, че трябвало да я върне същия ден, а все още ги нямало. 
Полицията реагирала светкавично и веднага обявили момичето за общодържавно издирване. Едва вчера, със съдействието на служители на реда от столицата, девойката е открита в София.
Пред полицаите тийнейджърката обяснила, че в деня, в който напуснала дома си в селото, е била отвлечена против волята си. По думите на момичето баща ѝ и още един мъж използвали физическа сила, за да я напъхат в лек автомобил. След това била откарана в София, в дома на баща си.   
Случаят е докладван на Окръжна прокуратура-Монтана, а по него е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
21.02.2023, 11:16 часа
2496 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha