Политическа бомба! Агент на ДАНС оглави листата на „Български възход“ във Враца /снимки/

Политическа бомба! Агент на ДАНС оглави листата на „Български възход“ във Враца /снимки/ Предстоящите предсрочни парламентарни избори наближават и вече е факт първата политическа бомба във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Днес преди обед в Общинската избирателна комисия беше регистрирана листата на „Български възход“. Партията на генерал Стефан Янев е заложила на доказани личности от областта, които ще помогнат отново тя да влезе в парламента.
Безспорната бомба обаче е водачът на листата Михаил Михайлов. Младият мъж е бивш агент на ДАНС с безупречна визитка. Той е ново име в обществено-политическия живот, но това не е пречка да знае повече от достатъчно за процесите в обществото. Михайлов е завършил Военното училище във Велико Търново и Военната академия. В момента ръководи собствения си бизнес в сферата на строителната механизация и логистиката.
Вторият в листата е Юлиян Тошев от Козлодуй. На предишните избори постигна отличен резултат в крайречния град. Работи в „АЕЦ Козлодуй“ и е общински съветник.
След него е поставена Красимира Цолова, а четвърти е Красимир Михайлов.
На петата позиция е управителката на Първа Инвестиционна банка във Враца Нели Тодорова. Няма нужда да се посочва, че тя е сред дамите с отлична репутация в средите на бизнеса.
Интересен е и шестият в листата. Това е Иван Иванов, който е служител на посолството на Великобритания в София.
След него се нареждат Ива Кордова, Десислава Бойчева, туристическият бос Пламен Додев, Цветелин Цветков и Иван Николов, който е бивш шеф на ДАИ-Враца.
27.02.2023, 11:32 часа
12024 5
Коментари

Бако

27.02.2023, 15:21 часа
Много моля, а защо се намесва името ми тук? Добре, че случайно цъкнах, да ги видя кои са тия. Ни ми дреме на мене за Иван Аспарухов, но за играореца, къде бута по листите, ни за копторете покрай гарата, къде им викат Град Мездра.

Да

27.02.2023, 14:15 часа
Абе той ще си купи буквар, но незаконна къща си е незаконна къща и корупцията си е корупция.

До "казаха ми..."

27.02.2023, 14:07 часа
Бако, я иди в книжарницата, за да си купиш буквар!

казаха ми незаконно айде Bulnews да те видим

27.02.2023, 13:44 часа
Строи ли се незаконна къща в имота, в който на Мирослав Аспарухов ГЕРБ детето му и майката, с която няма брак живеят. Този строеж покровителстван ли е от Иван Аспарухов кмета дядо на детето? Адреса е срещу бистро ,,Ралица'' на улица Шипка

Петя А

27.02.2023, 12:21 часа
Аз може ли да дойда във Вашата партия, защото се наложи да напусна моята... Не мога да дондуркам тоя бавеш, Мишо изглежда по-свеж!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha