Юлиян Тошев, „Български Възход“: Борбата е за бъдещето на децата. Излезте и гласувайте!

Юлиян Тошев, „Български Възход“: Борбата е за бъдещето на децата. Излезте и гласувайте! Кандидата за народен представител от листата на ПП „Български Възход“ Юлиян Тошев подари 20 футболни топки на малките футболисти на ФК „Радецки“ и ДФК „Атлетик“. 
„Прецених, че е далеч по - полезно вместо да се влагат средства в скъпи концерти, в рекламни торбички със салам и лютеница, които да висят по оградите на хората, или отпечатването на безброй плакати налепени един върху друг където трябва и където не трябва, тези средства да бъдат вложени в нещо ценно и градивно“, заяви Тошев.
„Като бивш ръководител на футболен клуб и човек, който обича спорта и в годините назад винаги е помагал на спорта в община Козлодуй, знам колко е трудно днес да се развиват детските клубове.“ Те и техните ръководители трябва да бъдат подкрепяни и поощрявани, защото дават основно физическо възпитание, формират характер и борбен дух у младите хора на България, в едно с уважение и дисциплина, които спомагат за пълноценното им реализиране в бъдеще!“, допълни Тошев. 

Гласувайте с С №15 и преференция 102 – да работим заедно за бъдещето на децата ни!

Купуването и продаването на гласова е престъпление!
31.03.2023, 09:27 часа
1754 0