Пристигнаха бюлетините и в Монтана и Видин /снимки/

Пристигнаха бюлетините и в Монтана и Видин /снимки/ Бюлетините за изборите на 2 април вече са доставени и във Видин и Монтана.
По-рано днес камион, под полицейска охрана, свали 118 000 бюлетини в Монтана. Те ще се съхраняват в сградата на областната администрация. На 1 април ще стане извозването им до секциите в областта. Дотогава ще пристигнат и машините за електронно гласуване. Чакат се и мобилните апарати за онлайн преброяването в изборния ден.
50 000 бюлетини за вота бяха доставени и в Областна администрация - Видин с полицейски ескорт. Те са получени от печатницата на БНБ от упълномощени представители на Областна администрация и Районна избирателна комисия - Видин.
Бюлетините ще се съхраняват в помещение на Областната администрация до предаването им на секционните избирателни комисии. Помещението е оборудвано със СОТ и видеонаблюдение. От Областната дирекция на МВР – Видин е подсигурена и денонощна физическа охрана от служители на реда.
На 27 март (понеделник) предстои доставката и на останалите изборни книжа и материали, включително оборудването за видеонаблюдението на предстоящия вот, съобщават от областната управа.
23.03.2023, 16:36 часа
748 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha