Красен Кръстев: При 100 % обработени протоколи, ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в област Враца! Доверието ще бъде оправдано

Красен Кръстев: При 100 % обработени протоколи, ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в област Враца! Доверието ще бъде оправдано “Искрено благодаря на жителите на област Враца за подкрепата и доверието, които ни гласуваха и за това, че за пореден път направиха ГЕРБ-СДС първа политическа сила в областта. Това е доказателство, че въпреки манипулациите и лъжите на нашите опоненти, нашите избиратели гласуваха разумно за хората с държавническо мислене и с визия за развитие на регион”, заяви водачът на листата на коалицията Красен Кръстев.
Той изказа благодарността си към общинските структури на ГЕРБ, към всички членове, симпатизанти и коалиционни партньори, общински съветници, общински ръководства, кметове на общини и кметства за усърдната работа.
“ГЕРБ-СДС постигна категорична победа от 32,43%  или 18 543 от гласовете на избирателите срещу 17,26% или 9867 гласове за формацията от партии ПП-ДБ”, заяви Кръстев. Жителите на област Враца ще бъдат представлявани в 49-ото Народно събрание от двама народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.
“Това е нашата обща победа, защото всички ние гласувахме за по-доброто бъдеще на област Враца. Благодарим ви, че разчетохте правилно нашите позитивни послания, които отразяват вашите желания за бъдещето на Северозапада и на страната. Благодарение на вашата силна подкрепа, България ще има възможността да състави редовно правителство, което да върне стабилността отново”, отбеляза Красен Кръстев.
Той увери, че доверието ще бъде оправдано с работа в защита на интересите на жителите на областта и възстановяването на спокойствието чрез изпълнение на заложените цели.
“Нашата обща кауза е развитието на Северозападен регион. Заедно сме по-силни!”, категоричен е Красен Кръстев.
04.04.2023, 11:25 часа
749 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha