С шило и камъни в ръце: Жена в София напада непознати хора /видео/

С шило и камъни в ръце: Жена в София напада непознати хора /видео/

В социалните мрежи се появиха сигнали за нападения над случайни хора от жена в столицата. В някои от публикациите се твърди, че жената е нападала с шило и камъни. След като снимката ѝ беше публикувана, още хора я разпознаха и написаха, че е нападала многократно в столичните квартали „Редута” и „Гео Милев”.
Преди около 2 месеца дъщерята на Красимира е нападната от същата жена, чиято снимка вижда в публикация във Facebook. След като се разминали по тротоара, непознатата агресирала вербално срещу по-голямото дете на Красимира. По думите ѝ нападателката не изглеждала ментално здрава.
„Първият път, когато я видях, беше пред магазина, в който работя. Мина, започна с обидни епитети. Един от редовните клиенти ѝ направи забележка, тя се върна и продължи пак. Следващият път беше сега в понеделник. Влезе в магазина, започна да ме обижда, изплю се на земята с думите „Ще ме запомниш коя съм”, разказа Илиана Илиева. Допълва, че видяла публикацията в социалната мрежа и под нея имало коментари на много потърпевши жени.
По думите на всички потърпевши само намесата на мъже е била причина да не се стигне до физическа агресия.

07.04.2023, 09:31 часа
360 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha