Наградиха ученици от ППМГ "Акад. Иван Ценов" във Враца за високи резултати на олимпиади и състезания

Наградиха ученици от ППМГ "Акад. Иван Ценов" във Враца за високи резултати на олимпиади и състезания Грамоти за постигнати високи резултати на национални и международни олимпиади и състезания в различни направления получиха близо 180 ученика от ППМГ „Акад. Иван Ценов“.
Наградените ученици са от 5-ти до 12-ти клас. Те са участвали в международни конкурси и национални състезания по математика, физика, информационни технологии, STEM науки, Български език и литература, чужди езици, природни науки, история, музика. Голяма част от тях са завоювали призови места в няколко различни направления. Отличията бяха връчени на официална церемония, която се състоя в спортната зала на гимназията. 
Наградените бяха поздравени от директора на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ г-жа Татяна Василева, която им пожела да продължават да показват знания и умения и да завоюват още нови призови места в различните направления. Тя благодари и на техните учители за всеотдайния труд, в резултат на който са постигнати високите успехи. На ученическия съвет беше връчена специална грамота за активно участие в училищния живот и принос за утвърждаване авторитета на ППМГ.
09.05.2023, 16:30 часа
1000 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha