"Афера": Къро и останалите жертви на разстрела в Кейптаун били с белезници

"Афера": Къро и останалите жертви на разстрела в Кейптаун били с белезници Красимир Каменов – Къро, който вчера сутринта бе брутално разстрелян в къщата си в предградие на Кейптаун, ЮАР, заедно с жената, с която живее на съпружески начала – Гери, един от гардовете си и икономката на къщата, от три месеца е бил хаберлия, че срещу него се готви покушение, разкри АФЕРА.
Къщата му е била крепост, навсякъде е имало записващи камери, а самият той е ходел с бронежилетка, охранявана от гардове.
Вчера сутринта трите деца не Къро – на 13, 11 и 8 години са били закарани с микробус в българското училище, където са учили, от охранител на Къро. Останалите охранители са отишли да тренират.
След като децата са били оставени в детската градина, микробусът, който ги е закарал се връща в дома на Къро и в мига, в който се отваря вратата за да влезе, два други микробуси изскачат и нахлуват заедно с него.
От тях наскачат деветима мъже, някои от които облечени в униформи с надпис DEA, а останалите – с жилетки POLICE.
Влизат в двора и започват да крещят на излезлия Къро и съпругата му Гери, както и на икономката и гарда – да легнат моментално по очи на земята.
Къро е извикал, че няма проблем, и че ще легнат с лице към земята.
Претърсват ги и им слагат белезници.
Питат дали има някой още в къщата, получават отговор – „не“, но претърсват целия район на двора и къщата, която се оказва наистина празна.
След което, както са легнали с лице към земята, първо разстрелват Къро с един куршум първо в главата, после в гърдите, а след това по същия начин – куршум в главата, после куршум в гърдите – разстрелват и жена му Гери, гарда му, и икономката на къщата.
Убийството буквално прилича на екзекуция.
Според източниците ни от чужда спец.служба, не бива да се изключва възможността обаче, да е имало свидетел на убийствата, като не дават никакви подробности по темата.
Изключително важно е да се отбележи, че жената, с която живее Къро – Гери е американска гражданка с американски паспорт, което означава, че американските служби също ще се заемат с разследване на зловещото престъпление.
26.05.2023, 14:58 часа
2644 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha