Оставиха в ареста задържания за блудство с две деца във Враца

Оставиха в ареста задържания за блудство с две деца във Враца Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението на Районен съд – Враца, с което спрямо Валентин Петров е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.  
На мъжа е повдигнато обвинение от Районна прокуратура – Враца за две престъпления. За това, че на неустановени дати и месец през 2019 г. в квартал на Враца, в условията на продължавано престъпление, през непродължителен период от време, с няколко деяния, е извършил действия на полово удовлетворение с две лица, ненавършили 14 години. За престъпленията, за които е повдигнато обвинението, се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от две до шест години.
Припомняме, че единствено медията ни съобщи за скандалните случаи с Валенти.

Ексклузивно в BulNews! Арестуваха мъж за педофилия във врачанския квартал „Бистрец“, хората са в шок

Само в BulNews: Арестуваният за педофилия в „Бистрец“ работи в мандра „Млечен рай“ /снимка/

Съдът прие, че е правилна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани до момента доказателства обосновават в достатъчна степен подозрението, че обвиняемият е съпричастен към двете деяния, в които е обвинен. Според въззивния съд, не съществува опасност обвиняемият да се укрие. Съществува обаче реалната опасност Валентин Петров да извърши престъпление и да осуети разследването при постановяването на по-лека мярка за неотклонение, различна от "задържане под стража“.
Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.
29.05.2023, 15:35 часа
8237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha