Камери заснели отвличането на гарда на Къро и убийството на четиримата българи в Кейптаун

Камери заснели отвличането на гарда на Къро и убийството на четиримата българи в Кейптаун Брилянтни източници в американските спец. служби, които провеждат разследването на убийството на Красимир Каменов-Къро, тъй като съпругата му е американска гражданка, разкриват как точно килърите са успели да влязат в къщата, която е имала изключително високо ниво на сигурност, съобщи „АФЕРА“.
Тя е част от жилищен комплекс, в който се влиза през бариера единствено чрез специални карти с код, които притежават само живущите там.
След като бодигардът на Къро е взел трите деца с микробус и ги е завел на училище, е бил нападнат и похитен от двама мъже.
Нападателите го принуждават да влезе в микробуса и заедно с него потеглят обратно към комплекса, където се намира къщата на Къро.
Много важна подробност е, че мястото, на което е бил похитен гарда Дидо, е било опасано с камери и престъплението с похищението на гарда е заснето, а със записите разполага тамошното разследване.
От записите се вижда, че двамата мъже са били бели, а не с тъмен цвят на кожата.
След като стигат до външната бариера на комплекса, похитителите използват картата с код, взета от гарда на Къро, и така преминават външната бариера на комплекса.
След като се отваря външната бариера, моментално изскачат другите 2 микробуса, пълни с деветимата килъри и влизат в комплекса, заедно с буса на похитения гард.
Вътре влизат необезпокоявано, тъй като отново ползват картата с код за достъп, за да се отвори вратата на къщата.
Деветимата килъри, маскирани като ченгета от DEA и някои от тях с надписи POLICE, обхождат района на къщата, след което застрелват с 2 изстрела – в главата и гърдите – Къро, жена му, гарда му и икономката.
Камерите, с които е опасана къщата на Къро обаче са записали всичко, твърдят източниците ни от американските спец. служби. Килърите са били с маски.
След като килърите влизат в къщата обаче, след тях вратата на къщата автоматично се затваря и след като извършват зверската екзекуция, те не могат да излязат, тъй като не са знаели кода за излизане – отваряне на портата отвътре, и с микробусите са разбили портата. Затова и на снимките от местопрестъплението се вижда как вратата на къщата е разбита – и то отвътре навън.
Американските източници мълчат и не желаят да коментират какво е намерено в къщата на Къро и по специално намерена ли е ценна информация, видео и аудио записи, с които той е разполагал.
29.05.2023, 19:46 часа
2989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha