Сензационна връзка около убийствата на Къро, Анджело Димов и Мето Илиенски

Сензационна връзка около убийствата на Къро, Анджело Димов и Мето Илиенски Изплува сензационна връзка между убитите Красимир Каменов-Къро и това на Анджело Димов, както и мистериозно изчезналия преди години Методи Методиев, известен още като Мето Илиенски.
Това става ясно от книга на журналистката Карин Доли, озаглавена "Представители на стриптийз клубове, контрабанда на наркотици и диаманти".
"Скорошното убийство в Кейптаун на издирван за престъпления в България, както и на още трима души от там, намеква за връзки между България и Република Южна Африка в подземния свят", се казва още в разработката на журналистка, публикувана от dailymaverick.co.za.
От книгата й става ясно, че адресът в предградието на Кейптаун - Бергвиет, който е даден от Димов през 2015 г. съвпада точно с този, предоставен на властите от Къро през 2019 г.
Това било директна връзка между двамата. Димов бе разстрелян по подобен на Къро начин по времето, когато бе разследван за фалшифициране на банкови карти.
От посолството на България в Претория са обяснили за медията, че Къро живее в Република Южна Африка от 2008 г. и пътува с паспорт на собственото си име.
Властите са уведомени на 6 април, че той е издирван с червена бюлетина на Интерпол. У нас прокуратурата обяви за това на 21 април.
Връзката между Къро и Димов с Мето Илиенски отново се явява адресът в Бергвиет. 
"Въпросният имот съвпада с адрес, където е бил регистриран и друг българин, който носи името на някой, описан от медиите в България като фигура, за която е известно, че е била много близка с големия български наркодилър Методи Методиев, известен още като Мето Илиенски, изчезнал мистериозно в края на 2003 г.", казва още журналистката Карин Доли.
05.06.2023, 11:18 часа
1738 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha