Първо в BulNews! Вижте зрелищни СНИМКИ от екшъна с побеснелия мъж пред общината във Видин

Първо в BulNews! Вижте зрелищни СНИМКИ от екшъна с побеснелия мъж пред общината във Видин В социалната мрежа се завъртяха снимки от зрелищния екшън пред сградата на общината във Видин.
Припомняме, че 45-годишен местен мъж потроши две стъкла на входната врата на сградата на общинската администрация на пл. „Бдинци“. Екшънът се е разиграл в края на работния ден вчера, а за него писа медията ни.

Гражданин буйства в община Видин, обявиха го за неадекватен и го пратиха в психиатрия

На кадрите, качени в една от фейсбук групите, се виждат последиците от буйстването на мъжа. От тях става ясно, че  след като потрошил две от стъклата на сградата, видинчанинът необезпокояван рови в телефона си, пред празния поглед на охраната, който е свил ръце на хълбока си, може би чакайки да почне хоро, което да тропне, вместо да задържи злосторника. Малко след това мъжът тръгнал да бяга. 
Веднага след деянието на спешния телефон бил подаден сигнал за случилото се. До пристигането на полицаите, хора, които били на площада, опитали да спрат разярения мъж по всевъзможни начини, което става ясно от фотосите. На снимките се вижда, че случайни минувачи правят всичко, за да го заловят, като един от тях дори му подлага крак, но без успех.
Въпреки усилията на 45-годишния да се скрие обаче, пристигналите униформени успели да го задържат. 
По данни на полицията, видинчанинът бил във видимо неадекватно състояние и е настанен за лечение в психиатричното отделение на видинската болница.
Под постовете със снимките, които се появиха в социалната мрежа, местни коментират, че може би мъжът е имал някакъв проблем, свързан с местната администрация. Според тях най-вероятно на видинчанина му е омръзнало от бездействието и безхаберието на екипа на кмета Цветан Ценков, и е решил да вземе нещата в свои ръце.
Медията ни редовно съобщава за нередности и проблеми в областния град, за които сигнализират местните. Според видинчани именно неглижирането на общественото мнение е най-вероятната причина за вчерашното поведение на мъжа, на когото явно му е дошло до гуша да гледа как красив град като Видин чезне под също толкова празния поглед на кмета Ценков. Те дори одобряват постъпката на мъжа, като коментират, че може би човекът е искал да направи повече място за комарите и кърлежите, от които редовно се оплакват, но няма кой да напръска срещу тях.
13.06.2023, 12:09 часа
7113 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha