Среднощна гюрултия! Пиян купонджия подлуди монтански квартал, псува и обижда полицаи

Среднощна гюрултия! Пиян купонджия подлуди монтански квартал, псува и обижда полицаи Пиян купонджия е бил арестуван, след като вдигнал среднощна гюрултия в Монтана, а след това напусвал изпратени по сигнал на адреса полицаи. 
Случката се е разиграла около 2 часа миналата нощ в квартал "Пъстрина". Служители на реда се отзовали на сигнал за силна музика на частен адрес.
Вратата им отворил 47-годишен жител на село Меляне, който бил във видимо нетрезво състояние. Ченгетата му съставили акт за силната музика и издали полицейско разпореждане да прекрати купона. Мъжът обаче започнал да се държи агресивно с полицаите, прибрал се в жилището си без тяхно разрешение и започнал да отправя закани, да ги обижда и псува през прозореца.
Заради агресивното му поведение и неуважителното отношение към органите на реда, купонджията бил прибран в ареста, макар и със съпротива от негова страна.
По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство. 
29.03.2024, 11:18 часа
2840 3
Коментари

малоумни

30.03.2024, 17:52 часа
изроди родни да се унищожават , за да остане място за нормалните добри хора и техните деца . боклукът - в кофата ! всеки обича купоните . с уважение към околните . с мярка и възпитание . Ганьо да се изгори , че смърди на умряло. път на бъдещето!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha