Шофирай отговорно! Фондация "Димитър Бузов" започва дейност в името на нашите деца

Шофирай отговорно! Фондация "Димитър Бузов" започва дейност в името на нашите деца Фондация „Димитър Бузов“ е създадена в памет на собственика на платформата за доставка на храни и напитки FoodboX. На 6 март 2022 г. Димитър Бузов загива едва на 34 г. в тежка катастрофа във Враца. След неговата кончина семейството му решава да създаде неправителствена организация, чрез която да се извършват превантивни дейности сред младите хора относно безопасното шофиране.
Фондация „Димитър Бузов“ си поставя за цел да обедини усилията на всички заинтересовани страни и да предпази бъдещите водачи на пътя от шофиране с несъобразена скорост или след употребата на алкохол и други упойващи вещества.
По този повод, Фондацията ще ангажира популярни личности от шоубизнеса, политика, експерти от неправителствени организации, успешни бизнесмени, учени, лекари, автомобилни състезатели и служители на МВР, които ще бъдат канени да изнесат лекция пред ученици от горните класове в цялата страна. В своята дейност Фондацията ще си партнира с всички институции и организации, имащи отношение към разрешаване на проблема, както и ще покрива пътни разходи и хонорари, когато има такива, за да обезпечи присъствието на авторитетни личности пред подрастващите.
Фондация „Димитър Бузов“ ще се ангажира пред децата да застанат хора, с доказан авторитет и опит и така бъдещите шофьори да получат ценни съвети за безопасното поведение на пътя. 
Дори и един живот да спасим, това ще е най-голямата награда за Фондацията и обществото.
Ако и Вие искате да станете част от борбата за запазването на поне едно дете, можете да ни подкрепите на следната банкова сметка в Пощенска банка:
IBAN: BG54 BPBI 7944 1055 3983 01
BIC: BPBIBGSF
Фондация „Димитър Бузов“
ЕИК: 207263408

Благодаря!

                                                                                                                             Даниел Бузов,
                                                                                                            Председател на Управителния съвет
22.06.2023, 08:50 часа
4910 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha