Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупено от супермаркет

Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупено от супермаркет Възрастен мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупени от супермаркет в английския град Уест Мидландс.
63-годишният Невил Линтън прибрал покупките си в хладилника, а три дни по-късно извадил зеленчука, за да го сготви. Тогава забелязал влечугото, предаде британската новинарска агенция SWNS.
Мъжът се страхувал от змии, затова сестра му отишла да му съдейства.
„Късметлия съм все пак, че не оставих броколите отворени в кухнята, змията спокойно щеще да се разхожда из къщата ни. Това би било огромен риск за нас, двама от близките ми у дома, са уязвими“, споделя Линтън, предаде бТВ.
Той купил броколите в редовните си седмични обиколки за пазаруване на хранителни стоки.
Когато разопаковал по-късно зеленчука на кухненския си плот, видял змията, сгушена близо до стъблото на броколите.
Невил и сестра ги поставили в пластмасова кутия и ги занесли обратно в магазина. Служителите в супермаркета също се изплашили.
Невил Линтън казва, че му е предложена компенсация. Според него обаче тя не е достатъчна - не компенсира риска за сина му с увреждания и уязвимата му тъща.
„Ако змията беше излязла от плика, последиците за нас щяха да са огромни“, казва Линтън.
„Освен това имам фобия от змии, а това също носи своето емоционално въздействие“, допълва още той.
От веригата супермаркети посочват, че това е единичен инцидент, който се разследва, и че съжаляват, че обичайните им високи стандарти не са били спазени.
06.07.2023, 15:24 часа
34627 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha