Глобиха врачани за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци и ги принудиха да си почистят

Глобиха врачани за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци и ги принудиха да си почистят Инспекторатът към Община Враца установи лица, които нерегламентирано изхвърлили отпадъци край Централния гробищен парк в града. 
Нарушителите са установени чрез камерите в района и запис от социалната мрежа. 
Лицата са санкционирани и са почистили изхвърлените отпадъци. 
Община Враца адмирира проявената гражданска позиция.
"Градът ще е такъв, какъвто го направим ние!", категорични са от кметския екип. 
07.07.2023, 13:38 часа
1674 5
Коментари

07.07.2023, 16:13 часа
Сега, ако някой обжалва ....... значи мрази кмета, иска у враца да е мръсно, хейтър е, не е готин и активен човек, не е наш, сигурно е джендър, не е патриот.... В действителност - не е овца и се уважава като гражданин!

07.07.2023, 16:09 часа
Нека виновниците за мърсотията да умрат в страшни мъки, бедност, глад и позор! Те и децата им! Така им се пада! А и има сеир за всички. Всички са доволни, другите "уплашени" а кмета е ВЕЛИК!А и хазната е пълна!

07.07.2023, 16:06 часа
Няма защо да се споменава и гарантираното от закона право на обжалване, което врачанските шерифи суспендират по най-грубия възможен начин. Логиката че целта оправдава средствата работи, но само в случай че законите, правата и правилата не се зачитат.

07.07.2023, 16:02 часа
Всъщност налагането на две санкции-глоба и принудителен труд,дори с регулярното шумно рекламиране на тази "благородна" дейност санкциите са три-вкл. порицание, е незаконно!При правораздаването от компетентния държавен орган това не се допуска!

07.07.2023, 15:57 часа
Община Враца събира в себе си твърде много функции, както е характерно за феодализма-"управление" на населено място,орган по налагане и орган по изпълнение на наказанията.Ако имаше наистина "държава" тук, то тя щеше да се намеси и да прекрати това!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha