Пламен Томов е новият шеф на полицията в Монтана

Пламен Томов е новият шеф на полицията в Монтана Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август за директор на областната дирекция на МВР в Монтана е назначен старши комисар Пламен Томов. Днес той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин.
Новият ръководител благодари на ръководството на МВР за гласуваното доверие, като заяви, че ще работи за подобряване на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати. Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази увереност, че ще продължи да изпълнява с колегите си служебните задължения с отговорност и професионализъм.
Старши комисар Пламен Томов е роден през 1976 г. в Лом. Завършил е висше образование в Академия на МВР в София, специалност “Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, има и магистърска степен по „Право“ ЮЗУ - Благоевград. Професионалната му кариера в МВР започва през 2001 г. като разузнавач в сектор БОП при ОДМВР -Монтана. Заемал е още длъжностите началник група, началник сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в полицейската дирекция и началник на Районно управление – АЕЦ - Козлодуй при ОДМВР-Враца. В продължение на две години /2019 г-2021/ е изпълнявал длъжността директор на ОДМВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна служба на ОДМВР-Монтана.
01.09.2023, 12:18 часа
3232 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha