Пет често срещани грешки, които мъжът прави, когато харесва една жена

Пет често срещани грешки, които мъжът прави, когато харесва една жена Да им откажат, след като са събрали смелост да се приближат до напълно непозната, защото изглежда добре и е привлекателна за тях, може да бъде деморализиращо и смущаващо за доста от мъжете. Освен неспокойните и нервни реакции, чувството на отхвърляне често убива доверието, което имат в себе си и ги кара да се чувстват с по-нисък житейски статус или по-малко достойни индивиди.
Разбира се, не всеки мъж, който се доближи до жена, бива отхвърлен. Това се дължи на факта, че тези господа знаят какво да правят и какво да избягват.
Кои са петте често срещани грешки, които мъжете правят, когато се доближават до жена, които харесват.

1. Подхождат към нея от грешната посока
Да я потупат отзад или да кажат: „Здравей, бих искал да говоря с теб“, са две неща, които жените мразят, които не познават даден мъж. Затова за да не засилват фиаското, господата първо трябва да намерят начин да осъществят зрителен контакт, след това да се приближат до дамата, която ги привлича, от ъгъл, където тя може да ги види, преди да отидат до нея.

2. Времето не е подходящо
Ето няколко сценария за неподходящ момент за подход към жена - когато бърза за работа, когато бърза да свърши нещо, когато говори по телефона или изглежда сериозна и съсредоточена. Ако видят или почувстват, че една жена е наистина заета или ангажирана с някаква дейност, с която може да й помогнат, тогава може и да рискува да пристъпи към нея. Но ако тя изглежда толкова фокусирана върху това, с което се занимава, най-добре мъжът да стои на страна в конкретния момент.

3. Нямат увереност
Да стоят плахо, да държат ръцете си в джобовете, да се потят, докато говорят, и да заекват, докато й задават въпроси, са признаци на малко или никакво доверие у мъжа. Жените могат да го почувстват, когато мъжът няма доверие в себе си. Да изглежда нервен, не е начин да впечатли жена. Когато тя види, че той няма доверие в себе си, жената автоматично започва да се чувства така, сякаш не е правилният мъж за нея.

4. Твърде конвенционални са
„Хей, как се казваш, хей, изглеждаш прекрасно, хей, мога ли да говоря с теб“ не е нищо ново за една жена, освен ако тя не чува български за първи път. Когато мъжете използват тези обичайни фрази и думи, за да се обърнат към една жена, следващото нещо, което й идва на ум е: "Уф, още един." Така че е добре господата да се опитат да не бъдат предсказуеми клишета - жените не искат такъв мъж. Освен това е добре да не се пробват твърде много да я впечатлят.

5. Опитват се да флиртуват от пръв поглед
Тотална грешка е използването на фрази като „Хей, скъпа, изглеждаш много добре в тази рокля“.
Казано по-просто, използването на флиртуващи думи за жена, към която се обръща за първи път, позиционира в нейните очи мъжа като глупак. А идиотът не е обратното на добър човек. Това също може да накара жена да удари шамар или да каже нещо провокативно. Затова, момчета, избягвайте всичко, което ще я накара да се почувства така, сякаш всичко, което се опитвате да направите, е да спите с нея в следващата минута. Заменете всички флиртуващи думи с конкретни искрени комплименти. Освен за флирт, езикът на тялото ви също може да ви помогне да намерите жената на мечтите си. Ако не изглеждате уверени, кажете това, което казват всички останали. Или ако се правите на грубиянин, като флиртувате с нея при запознанството ви, тогава не се учудвайте, че тя е загубила интерес и си тръгва. Да се запознавате с жени и да ги каните на среща, не е космическа наука, нито е толкова страшно, колкото се представя. Мъжете просто трябва да се уверят, че не правят тези често срещани грешки, когато се обръщат към жените за пръв път. Стига да ги имате предвид, не сте далеч от това да отидете на среща с жената, която харесвате.
18.09.2023, 10:00 часа
2866 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha