Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие

Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие. Двама братя чешки туристи на 67 и на 71 години са се удавили в морето на плаж "Вая" край Иракли, съобщиха от полицията.
Сигналът е подаден около 11:40 часа днес. Установено е, че в морето е влязъл един от мъжете, който е започнал да се дави. Вторият мъж се е притекъл на помощ, но и двамата са били повлечени от бурните води. 
От полицията в Бургас съобщиха, че десет минути по-рано е получено съобщение за инцидент на южния плаж в Несебър. Там в морето е открит починал 73-годишен румънски турист, който по данни на съпругата му, бил със здравословни проблеми.
Още един инцидент е регистриран днес по Южното Черноморие. В морето на южния плаж в Приморско е открито тялото на 59-годишен мъж от София. Вероятно и при този случай се касае за здравословен проблем, според полицията.
Предстои да бъде направена аутопсия на починалите, която ще установи причините, довели до фаталния край, информираха от МВР. 
12.09.2023, 15:54 часа
957 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha