Извънредно! Протестът на зърнарите взе първа жертва във Врачанско

Извънредно! Протестът на зърнарите взе първа жертва във Врачанско Масовите протести на зърнопроизводителите в цялата страна взеха първа жертва, научи ексклузивно агенция BulNews. Жена е загинала при катастрофа по-рано днес на пътя между Мездра и Роман. 
Инцидентът е станал преди около половин час, между селата Горна Кремена и Кален. Заради блокадата в района на пистата до Бяла Слатина, целият трафик днес се пренасочва от там. Повечето шофьори обаче не познават маршрута, а изключително интензивното движение е допринесло за това да се стигне до трагедията. 
Автомобилът, в който се е возела жената, е самокатастрофирал. Все още няма информация в какво точно се е блъснал. 
Жертвата е на около 60-годишна възраст. 
Пътят е затворен, като вече са се образували дълги опашки от автомобили и в двете посоки. От АПИ обявиха обходните маршрути: за тежкотоварни автомобили в посока Златна Панега - по път II-15 и път III-306,  Враца - Борован -Мизия - Оряхово - Селановци - Кнежа - Златна Панега; за леки автомобили: по общинската пътна мрежа Мездра - Царевец - Старо село -  Струпец -  Роман и обратно.
Тежкотоварните автомобири, пътуващи от Роман към Мездра, се спират на пътното платно в участъка Роман - Горна Бешовица.
На местопроизшествието има полиция. От пътната агенция призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

*Снимката е илюстративна. 
 
18.09.2023, 10:55 часа
23589 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha