Ад на „Петрохан“! Кола изхвърча от пътя, бързащ шофьор едва не отнесе хората /снимка/

Ад на „Петрохан“! Кола изхвърча от пътя, бързащ шофьор едва не отнесе хората /снимка/ Тежка катастрофа на прохода „Петрохан“ като по чудо се размина без пострадали хора, научи агенция BulNews. 
Инцидентът е станал в неделя следобед. Лек автомобил „Мазда“, в който пътували две жени, навлязъл в лентата за насрещно движение. За щастие в този момент там не идвали други коли. След това возилото изхвърчало от пътя и се спряло в храсталаци край шосето. 
Свидетели на каскадата разказаха, че причината за инцидента е техническа неизправност на автомобила. Според очевидците, колата се движела с нормална скорост, когато изненадващо влязла в насрещното. Хората са категорични, че жената зад волана е реагирала напълно адекватно при създалата се ситуация. За щастие тя и спътничката ѝ не са пострадали при удара. 
След катастрофата обаче друга опасна ситуация се разминала на косъм. Млад шофьор видял, че колите и в двете посоки са спрели, но въпреки това решил да се пробва да мине и едва не отнесъл участничките в ПТП-то и хората, които се били събрали да им помогнат. 
Движението по прохода било затворено за няколко часа, докато колата бъде изтеглена. 
 
18.09.2023, 14:31 часа
11946 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha