Натопиха го! Ченгета тарашиха дома на млад дилър от Лом, намериха незаконно оръжие и близо 150 литра ракия

Натопиха го! Ченгета тарашиха дома на млад дилър от Лом, намериха незаконно оръжие и близо 150 литра ракия Натопиха го! Ченгета тарашиха дома на млад дилър от Лом, намериха незаконно оръжие и близо 150 литра ракия
Униформени тарашиха дома на дилър в Лом, след като бе натопен от негови „авери“, съобщиха от пресцентъра на МВР в Монтана.
Случаят е от вчера. След получен сигнал служители на районното управление в Лом спрели за проверка 27-годишен жител на крайдунавския град. След като го обискирали, полицаи извършили претърсване и в дома на младежа. При проверката в една от стаите те намерили в ракла 38 полиетиленови топчета, съдържащи суха листна маса с тегло 36.74 грама. При направения полеви наркотест веществото реагирало на канабис.
При тараша е намерен и плик спейсбек с 5.55 грама семена, за които младият мъж заявил, че са от канабис.
По случая е образувано досъдебно производство.
В дома на 27-годишния е открит и газов пистолет, който не е регистриран по надлежния ред, за което на младежа е съставен акт.
При проверката в имота са намерени и 148 литра домашна 44-градусова ракия, без платен акциз, за което е образуван заявителски материал.
В двора на къщата са установи и 3 кубика дърва от вида „акация“, които били без контролна горска марка и превозен билет, за което е заведен още един заявителски материал и на лицето е съставен акт.
Младежът е задържан за срок до 24 часа, а работата по случаите продължава.

*Снимката е илюстративна
28.09.2023, 10:17 часа
623 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha