Инж. Десислава Тодорова: Разчитам на Вашата подкрепа, за да продължим заедно напред в името на просперитета и бъдещото на Община Борован /снимки/

Инж. Десислава Тодорова: Разчитам на Вашата подкрепа, за да продължим заедно напред в името на просперитета и бъдещото на Община Борован /снимки/ Днес в село Малорад, на централния площад пред кметството, инж. Десислава Тодорова, закри своята предизборна кампания.
С пламенна реч и емоционално обръщение инж. Тодорова се обърна към всички дошли да я подкрепят. Към всички присъстващи Тодорова отправи следното послание: 

„Скъпи приятели,  
На 29 октомври имате възможността да изберете как да живеете не само през следващите четири години, но и за по-далечно бъдеще. Ние заедно притежаваме силата да променим ситуацията. Ние сме тези, които избираме как да живеем. Изборите са отговорност на всеки един от нас! Властта идва от хората, тя е на хората и служи за решаване проблемите на хората! Предизборната кампания е към своя край. Знам, че в такъв момент очернянето е инструмент за манипулиране от другите участници, но това е черта на слабите. Апелът ми към Вас е да излезете на 29 октомври и да гласувате с № 68 в интегралната бюлетина, да гласувате по съвест и съзнание, гласувайте с разума и сърцето си, защото правилният избор е № 68. 
В изборния ден разчитам на Вашата подкрепа, за да продължим заедно напред в името на просперитета и бъдещото на Община Борован, защото заедно можем повече!  
В продължение на един месец по време на предизборната си кампания успях да се срещна с много от жителите на община Борован и се постарах да чуя проблемите и исканията Ви, които винаги са били важни за мен. През трите си мандата се стараех да изпълнявам Вашите желания и да решавам Вашите проблеми. Аз винаги съм била част от Вас и с отворено лице към всички хора живеещи на територията на община Борован. В продължение на този един месец аз видях вашата любов, доверие и уважение към мен и моите дела. Всичко това допълнително ме мотивира и кара да не спирам и да продължавам да се боря за благото на община Борован. За мен „Борован е кауза“ и поради тази причина отново заставам пред Вас да Ви моля за подкрепа за четвърти мандат. 
Благодаря на всички, които в продължение на 12 години ме подкрепяхте и бяхте до мен! Няма да забравя вашите думи: “Ние сме с теб!“ 
Ето това е причината, поради която отново искам Вашето доверие. На 29.10.2023  г. подкрепете мен за кмет на Община Борован, както и моят кандидат за кмет на с. Малорад, Иво Иванов, човек доказал се с работата си, с грижите си към жителите си, човек работещ със сърце и душа. Гриша Георгиев е моят кандидат за кмет на с. Сираково, Детелин Кръстев е кандидат за кмет на с.Добролево и Кузман Кузманов за кмет на с. Нивянин. Подкрепете също и листата ми за общински съветници, състояща се от почтени и достойни хора, защото всички знаете, че работата не един кмет е нищо без подкрепата на общински съвет. Номерът е 68 в интегралната бюлетина.  
Бъдете здрави, Бог да пази община Борован!“ 
Обръщение към всички присъстващи направи и Иво Иванова, както и всички кандидати за общински съветници от село Малорад, които призоваха хората да излязат и да гласуват с бюлетина № 68, за благото и просперитета на общината. 
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи Ансамбъл „Мездра“   

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
27.10.2023, 16:07 часа
1196 0