Руска диверсионна група проникна в Чернобилската АЕЦ

Руска диверсионна група проникна в Чернобилската АЕЦ Руска диверсионно-разузнавателна група успя да проникне в Чернобилската зона в района на украинско-беларуската граница. Врагът обаче не стигна далеч - войниците бяха спрени от диви свине, предаде агенция УНИАН.
По информация на Телеграм канала "Кремлевская табакерка", близък до руския Генщаб, инцидентът е станал недалеч от Чернобилската атомна електроцентрала. Малка вражеска диверсионна група успя да проникне в забранената зона, успявайки да заобиколи украинските пунктове за наблюдение.
Вървейки през гората обаче групата се е натъкнала на глигани. Руските окупатори не са могли да стрелят по тях, защото веднага са щели да издадат местоположението си. Глиганите са успели да настигнат единия от войниците, който е паднал, удряйки си главата в камък. Загинал е на място.
По обясними причини тялото на загиналия не е било евакуирано, а планът на операцията е трябвало да бъде сменен. Украинските военни до момента не са коментирали за възможен пробив на руската армия около атомната централа.
В началото на инвазията руските войски окупираха Чернобилската АЕЦ, но след провала на операция „Киев за три дни“ се изтеглиха.
14.11.2023, 15:53 часа
793 2
Коментари

Зеленски

15.11.2023, 07:36 часа
Глигана ще бъде повишен в чин!

Ломския

14.11.2023, 18:17 часа
Интересно тия за заглушители не са ли чували след като са специалисти ???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha