На вниманието на пътуващите: Ограничават камионите по част от АМ "Хемус" днес

На вниманието на пътуващите: Ограничават камионите по част от АМ "Хемус" днес От 12 до 20 часа днес се ограничава движението на тежкотоварните автомобили от 30 км до 47 км на автомагистрала (АМ) “Хемус“ в посока Варна, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътна връзка „Витинска река“ при 30 км на АМ „Хемус“ по пътя София – Ботевград и второкласния път до пътен възел „Ботевград“ при 47 км и АМ „Хемус“.
Ограничението се налага за оптимизиране на трафика по автомагистрала „Хемус“ в района на тунел „Топли дол” преди предстоящите почивни дни. 
Основният ремонт на тръбите в посока Варна на тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ на автомагистрала „Хемус“ започна на 8 ноември.
При изпълнението на строителните дейности движението ще се осъществява двупосочно в тръбите за София на двата тунела. Планира се ремонтът да продължи до юли догодина, когато ще се възстанови движението през тях и ще започне обновяването на тръбите в посока София. 
17.11.2023, 12:54 часа
583 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha