Обявиха частично бедствено положение във Враца

Обявиха частично бедствено положение във Враца "Във Враца е обявено частично бедствено положение. Повече от 24 часа в почти всички села на общината няма ток, в някои населени места и вода", каза кметът на града Калин Каменов.
„Работи се активно за възстановяване на електричеството. Целият екип на общинска администрация, всички предприятия, ще бъдат включени в разчистването на града. Направихме всичко възможно снощи да извадим около 30 бедстващи автомобили между селата Три кладенци и Девене. Ситуацията е тежка и призовавам да не се пътува, ако няма крайна необходимост", каза Каменов.
Той уточни, че училищата няма да провеждат занятия днес.  
„В много от тях има счупени дървета, паднали клони. Правим всичко възможно, за да ги подготвим за учебна среда”, добави кметът на града.
27.11.2023, 10:09 часа
3487 3
Коментари

27.11.2023, 14:07 часа
"бедствено положение" е правна формулировка, чрез която длъжните да вършат нещо се освобождават от отговорност ако не са го свършили. Не е предназначено за добруването на простолюдието това. Работи и за сплашване на най-наивните или верни поданици.

27.11.2023, 14:02 часа
като учениците не са на училище, защо не са и те с лопатите навън? За да сме обединени и полезни и позитивни, а тези на които се плаща за да организират всичко (да градоначалстват) са заети с инкасиране и нарцистичните си пориви.Е,някои и с целуване

27.11.2023, 13:56 часа
Бедствието сами си го избираме и резултата е предизвестен. БКС стана общинско "за да се справя по-добре" 10млн. бюджет=0.Разчистен площад!За чии...? Нищо друго не е близо до нормалното за сезона.Общинари, учители и т.н. храненици с лопати е добър PR!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha