Най-точният хороскоп за днес, 4 декември

Най-точният хороскоп за днес, 4 декември

Овен
Добрата организация ще Ви помогне да помислите и за отлагани до момента задачи. Идеален ден, за да планирате започващия вече месец. Тъкмо може да направите списък и за подаръците. Ден да сложите ред в нещата си.

Телец
Интересен ден е днес за Вас. Ще имате енергия да действате, но и задачи, които не са Ви твърде приятни. Не се ядосвайте на домашните си, по-скоро обърнете нещата на игра. Направете нещо хубаво заедно.

Близнаци
Днес е ден за гмурване на дълбоко в себе си. Ако сте фен на заниманията с родовите модели, днес е Вашият ден. Ако пък това са бабини деветини, според Вас, просто отдайте почит на рода си по начин, който смятате за правилен.

Рак
Ден за връзка и комуникиране на онова, което Ви е важно и ценно. Не се изкушавайте да се впускате в обсъждане на другите, имате си достатъчно свои неща, за които да помислите. И е подходящ ден за писане на целите за декември.

Лъв
Концентрацията и умението да разнищвате загадки ще са на нужната висота, но не се заблуждавайте, че можете всичко. Гордостта все още е един от смъртните грехове.

Дева
Ден за смели действия, но не и за окончателни решения. Не губете ентусиазма си, но и бъдете една идея по-деликатни, не е нужно да си трупате врагове с изказванията си.

Везни
Подходящ ден да обърнете повече внимание на себе си и особено на нещата, които Ви носят умиротворение. Останете за малко сами, послушайте музика, просто постойте в тишина. Ден за зареждане.

Скорпион
Ден, в който определено не е добре да прекалявате. Изненади и сбъднати желания ще Ви донесе този ден, а и е времето сами да си пожелаете какво искате. Но бъдете внимателни, защото най-много сълзи са проляти заради сбъднати молитви.

Стрелец
Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решаване на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всяка ситуация. Просто следвайте вътрешния си глас.

Козирог
Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат и в пряк, и в преносен смисъл. Може да е малко болезнено, но пък облекчението си заслужава. Подгответе се, за да започнете скоро новата година на чисто.

Водолей
Днес ще се чувствате по-нервни. Внимавайте, защото това може да Ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Денят не предполага физическа активност, по-скоро е време за събиране в себе си.

Риби
Каквото и да Ви кажат, днес ще го приемате като упрек и ще избухвате. Да, денят не е лесен, има затъмнение, но е важно човек да наблюдава себе си, а не да обвинява външните фактори. Всичко тръгва от вътрешното състояние.

04.12.2023, 08:11 часа
1377 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha