Обрат! Семейна драма е в основата на обвиненията срещу мандрата на Ани Мундака от Добролево, вижте какво разказа той

Обрат! Семейна драма е в основата на обвиненията срещу мандрата на Ани Мундака от Добролево, вижте какво разказа той Семейна драма лежи в основата на обвиненията срещу Ангел Ангелов от Добролево, познат като Ани Мундака. Той категорично отрече твърдененията, че продава опасен за здравето кашкавал и разказа своята версия за случая. 
Припомняме, че миналата седмица в редакцията на агенция BulNews дойде млада жена, която се представи за бивш служител в мандрата на мъжа. Тя разказа потресаващи истории за продавания от Ангелов кашкавал, като заяви, че в него е имало соде и живак. 

Сигнал до BulNews: Мандра във Врачанско прави кашкавал със соде и живак, няма кой да я затвори

Като обективна медия, ние предоставихме трибуна и на ответната страна, за да разкаже своята гледна точка. Ангел Ангелов обяви пред наш екип, че жената не му е била служителка, а са живели 3 години на семейни начала и дори имат общо дете. Той разкри шокиращи подробности за миналото на бившата си и е категоричен, че разказаното от нея не отговаря на истината, а е само опит да го оклевети, тъй като в момента водят съдебна битка за попечителство над дъщеричката им. 
Андриана Лозанова е на 24 години и освен 6-годишното момиченце има и по-голямо момче от друг мъж. Когато през 2018 г. се събрала с Мундака, той бил наясно, че тя има тъмно минало. По думите на мъжа, тя е била проститутка и е злоупотребявала с наркотици. Въпреки това двамата били заедно 3 години и изглеждало, че всичко е наред. 
Всичко обаче приключило през 2021 г., когато момиченцето било още съвсем малко. Тогава тя изненадващо напуснала дома им, като взела колата на мъжа си, натоварила двете деца и изчезнала. Ангелов разказа, че я търсел доста време, докато накрая се оказало, че е избягала с друг мъж в съседно село. 
След известно време Андриана се разкаяла за постъпката и се върнала у дома. Мъжът ѝ разказа, че се съгласил да я приеме заради детето. Още известно време живели заедно, докато един ден Мундака не се прибрал у дома и не заварил къщата си празна. По думите му, изгората му отново била изчезнала с децата, като този път откраднала покъщнина и техника за 15 000 лева. 
След поредното бягство Андриана се установила във Враца. Момиченцето било записано на детска градина в града, като тя не позволявала на Ангелов да го вижда и била предупредила и учителките да не му я дават. До един ден, в който около 21 часа вечерта бащата не получил обаждане от учителките в забавачката. Те му казали, че майката не взела детето във въпросния ден и те не могат да се свържат с нея. Бащата незабавно отишъл и с протокол от учителите /в галерията/ прибрал момиченцето. 
В продължение на 10 месеца детето било при баща си, като по думите му Андриана не го потърсила, макар през този период да празнували Коледа, Нова година и рождения му ден. Един ден, след като най-после се чули и тя пожелала да види момиченцето, отишла в селото, уж за кратко. Под предлог, че иска да ѝ купи сладолед, двете отишли до магазина и така и не се върнали. Оказало се, че Андриана била планирала да вземе детето и заедно с новия си приятел били подготвили предварително маршрута за бягството. 
Оттогава момиченцето е при майка си. В момента все още съдът не се е произнесъл за това кой ще гледа детето, докато мине делото за попечителството. 
Ангелов се оплака, че е подложен на непрекъснати атаки от страна на бившата си. Тя е подавала многократно сигнали срещу него до всички възможни институции. На два пъти го набеждавала в полицията, че шофира дрогиран, но по думите му е излязъл чист от проверките. Освен това е бил жертва на различни заплахи, за които също подозира Андриана. Пред къщата му била оставена запалена детска количка – макет на неговия автомобил „Мерцедес“. Около мандрата му пък били разхвърляни пирони и дори отрова. Една нощ пък маскирани нахлули в дома му. 
Обвиненията за опасния кашкавал също дошли на този фон. По думите му, в момента той не произвежда нищо, а прави продукта само за лично ползване – което констатирали и експерти от БАБХ при проверка на мандрата. Ангелов от своя страна също е подал сигнали за всички случки и все още чака становище от разследващите. 
Кой е крив и кой е прав в тази заплетена семейна история – оставяме да решат компетентните органи. 
05.12.2023, 08:40 часа
4310 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha