При спецакция! Хванаха младеж с марихуана да се върти покрай училище в Берковица, щракнаха му белезниците

При спецакция! Хванаха младеж с марихуана да се върти покрай училище в Берковица, щракнаха му белезниците Задържаха младеж с трева край училище в Берковица, съобщиха от МВР в Монтана.
Случаят е от вчера, в хода на специализирана полицейска операция. Тя била с цел противодействие разпространението на наркотични вещества в района на училищата на територията на община Берковица. По време на акцията е била получена информация, че жител на село Боровци държи в себе си наркотични вещества. В 13.45 часа същият е установен на ул. "Христо Ботев", зад гимназия "Д-р Иван Панов" в града под Ком. 
При извършената му полицейска проверка е иззет полиетиленов плик с тегло от 0.56 грама, съдържащ суха зелена тревиста маса, която при направения полеви тест реагирала на марихуана. 
На местопроизшествието е извършен оглед и образувано бързо производство по чл. 354а, ал. 3, т. 1 във вр. с ал. 1 от НК. 
При проведените процесуално-следствени действия в жилището на 19-годишния не са установени вещи и предмети, забранени от закона. На мъжа е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. Работа по случая продължава районното управление в Берковица.

*Снимката е илюстративна
06.12.2023, 11:09 часа
2169 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha