Дежавю! Самотен мъж се заигра с бутилка от Cappy, линейка го кара към Спешното във Враца

Дежавю! Самотен мъж се заигра с бутилка от Cappy, линейка го кара към Спешното във Враца Самотен мъж е прелъстил бутилка от безалкохолната напитка Cappy в опит да получи оргазъм, научи агенция BulNews.
Това не е първият такъв случай в Северозападна България.
Преди 5 години друг палавник от Враца засмука цяла тиквичка и реши да го скрие, като потърси помощ в Спешното на Монтана. Ами, не успя:

50 нюанса сиво! Лекари в Монтана извадиха тиквичка от задника на врачански полицай

Новата пикантна случка е от събота вечер.
Тогава на спешния телефон 112 е получен сигнал за помощ от врачанското село Борован. На дежурните оператори той обяснил, че има в задника си стъклена бутилка, която вече му причинява болка и не може сам да я извади.
Незабавно към адреса била насочена линейка, която закарала 46-годишния мъж в Спешното във Враца. Пред виделите какво ли не медици той обяснил, че му било самотно и затова посегнал на бутилката в опит да си достави блаженство. Този навик му бил останал от времето, прекарано във врачанския затвор, където изучил в цялата им дълбочина тайните на аналния секс.
Тъй като в момента нямало кой да го напълни като пуйка преди Деня на благодарността, той взел нещата в свои ръце и вкарал в задника си първото, което видял до себе си. Страстите между него и хладното стъкло се разгорещили и малко преди да получи оргазъм, дупето му лакомо засмукало цялата бутилка.
В Спешното във Враца чуждото тяло било извадено по оперативен път и мъжът се прибрал у дома си в Борован. 
От Соса-Соla само  могат да се гордеят, че техният продукт задоволява всякакви вкусове. 
15.12.2023, 15:44 часа
14902 1
Коментари

Палавника

15.12.2023, 22:47 часа
Предишния Войаор с тиквичката в г...а вече е някакъв шеф в полицията у Враца.Боже какви хора ни пазят вече,обърка се този свят.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha