Кощунство! Крадец на колело задигна кутия с дарения за болно момиче във Враца /видео/

Кощунство! Крадец на колело задигна кутия с дарения за болно момиче във Враца /видео/ Крадец е откраднал кутия за дарения за болно момиче във Враца, научи агенция BulNews. 
Случаят е от 12 декември, малко след полунощ. Неизвестен мъж на колело минавал по тротоара на бул. „Васил Кънчов“. Той видял на прозореца на домашна пекарна кутия за дарения, оставена от собствениците. Там се събирали средства за лечението на 20-годишната Гергана Петрова от Враца. 
Бандитът се огледал, след което счупил механизма за отваряне на гишето за продажба на закуски, грабнал кутията и продължил по пътя си. 
Престъплението е заснето от охранителните камери на обекта. СОТ-ът обаче не се е включил, тъй като реално не е имало влизане с взлом. 
Сумата, която е имало в кутията, не е ясна. Според собствениците обаче вътре имало поне 500 лева, тъй като била поставена преди повече от година. 
Припомняме, че младата Гери се бори с коварно заболяване, заради което е ампутиран единият ѝ крак. 

Зов за помощ! Да помогнем на Гери от Враца да проходи отново

Собствениците на пекарната са подали сигнал в полицията и са предали записите от охранителните камери. Те се надяват безсърдечният крадец да бъде заловен и усилията на клиентите им да помогнат на Гери в борбата за нормален живот да не са били напразни. 

21.12.2023, 11:54 часа
2683 1
Коментари

Go6o

21.12.2023, 12:43 часа
Да му е*а наркоманската майка на тоо пропадляк! Как не моо ги срещна такива те като тоя и като ония лайна изклесяци с дрифтовете. Ще ги опраа у живото един път завинаги!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha