МВР: Пострадалият при масовия бой във Врачанско земеделец е с опасност за живота

МВР: Пострадалият при масовия бой във Врачанско земеделец е с опасност за живота МВР излезе с подробности за масовия бой, станал във врачанското село Лесура.
Припомняме, че вчера следобяд Цветан, който се занимава със земеделие, установил, че близо до негова нива цигани извършват незаконна сеч. 
Мъжът, заедно с други хора от неговия бранш, разпознали бракониерите и се стигнало до физическа саморазправа в дома на едни от тях. 
При боя обаче, синът на единия от ромите ударил с брадва по главата Цветан. Пострадалият е бил откаран с частен автомобил до спешното във Враца. За случая съобщи агенция BulNews.
 
 
Около 15.48 часа, 35-годишния Р.М., който нанесъл удара с брадва, подал сигнал в полицията. 
Служители на реда се отзовали и пристигнали на мястото. Установено било, че скандалът, прераснал в бой, е бил между Р.М, баща му Й.Х. на 61 години, 33-годишния му брат М.М., земеделецът Цветан П. и 25-годишния В.П.
Тежко пострадалият е бил транспортиран в Окръжна болница - София и е настанен в невро-хирургичното отделение, с опасност за живота.
Й.Х. е получил наранявания в областта на устните и долните резци, като е бил прегледан от медици и освободен за домашно лечение.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
Снимката е илюстративна.
23.12.2023, 09:31 часа
6559 1
Коментари

Баце

23.12.2023, 11:41 часа
Мангал посегне ли на човек да му се отнема българското гражданство на момента.Храни куче да те лае.Мръсна въшкава сган.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha