Катастрофиралият Велизар от Гложене: Системен нарушител на пътя, има 6 глоби /видео/

Катастрофиралият Велизар от Гложене: Системен нарушител на пътя, има 6 глоби /видео/ Катастрофиралият младеж от Гложене в нощта срещу петък е системен нарушител на пътя, научи BulNews. Припомняме, че в събота агенцията ни писа за Велизар Цанков.

Само в BulNews! Ето кой е младежът, катастрофирал почерпен с БМВ във Врачанско /снимки/

Той предизвика пътен инцидент с наскоро закупеното си БМВ, пътувайки от Враца за Борован.
С младия шофьор била и неговата приятелка, когато той загубил контрол над управлението и колата се преобърнала в канавка край пътя.

Среднощен инцидент: Младеж катастрофира с БМВ-то си във Врачанско, оказа се подпийнал /снимка/

„Мъжът има шест предишни съставени акта за административни нарушения, от които два за ПТП. От страна на ръководството на общината и АПИ беше създадена перфектна организация във връзка със снеговалежа. Имаше изградени 12 КПП-та”, каза пред NOVA шефът на КАТ-Враца гл. инспектор Христо Димитров. Той поясни, че катастрофиралият шофьор ще бъде глобен с 200 лв.
Началникът на "Пътна полиция" заяви, че товарният трафик в област Враца се е увеличил с около 40%,  което утежнява пътната обстановка в региона. Инспектор Димитров обаче е категоричен, че всички пътища във Врачанско са почистени и опесъчени, като за шофьорите остава единствено да се контролират и да са с ясно съзнание какво може да  следва, сядайки зад волана дори след приемането и на една бира.
22.01.2024, 08:53 часа
6751 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha