КЗП обсъжда новите такси на мобилните оператори

КЗП обсъжда новите такси на мобилните оператори Комисията за защита на потребителите провежда открито заседание за цените на мобилните услуги. Трите телекома обявиха, че заради инфлацията ще има промяна в таксите.
КЗП подготвя доклад по темата, а в заседанието участват неправителствени организации, Комисията за защита на съобщенията и представители на омбудсмана.
"Предстои трети опит на мобилните оператори да увеличат месечните абонаментни такси с процент, обвързан с инфлационните процеси през изминалата година. Има много правни аргументи, които да защитят икономическите интереси на потребителите, но и на търговците. Мен ме интересуват потребителите. След като се запозная с правните аргументи, ще изготвя мотивиран доклад, който ще предложа на колегите от КЗП за гласуване във връзка с индексациите на месечните абонаментни такси", каза председателят на КЗП Стоил Алипиев.
05.02.2024, 13:30 часа
426 1
Коментари

значи :

06.02.2024, 20:20 часа
мобилният ми оператор гордо е спонсор на мис бусманци , или помага на шкембетата за магистралата хикс с много денги , или помага на тоя и оня с моите пари , а сега - вдига ми още таксата по договора . милият той ! ами овчи народе: трай си още 100 год
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha