Извънредно! Д-р Иван Блажев от Кардиологията на МБАЛ "Христо Ботев" е сред ранените в тежката катастрофа край Криводол, борят се за живота му

Извънредно! Д-р Иван Блажев от Кардиологията на МБАЛ "Христо Ботев" е сред ранените в тежката катастрофа край Криводол, борят се за живота му Д-р Иван Блажев е един от ранените в тежката катастрофа край Криводол днес, научи ексклузивно агенция BulNews. Той е с опасност за живота. 
Д-р Иван Блажев е специализант в Кардиологичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев" във Враца. Младият мъж е шофирал лекия автомобил „Мерцедес“.
Припомняме, че към 10 часа днес на изхода на градчето в посока Враца се сблъскаха челно колата на доктора и „Сузузки“, управлявано от млада жена.

От последните минути! Жесток челен удар край Криводол, линейки летят с ранени хора към болницата /снимки/

При жестокия сблъсък и двамата шофьори са пострадали тежко и са откарани в болница. 
Линейката, в която бил качен д-р Блажев, първоначално се насочила към Спешното в Криводол. Там обаче състоянието му се влошило и той бил докаран във Враца. 
В момента колегите на доктора се борят за живота му, тъй като той е с тежка гръдна травма. В безсъзнание е, настанен е в реанимацията и лекарите правят всичко възможно, за да го стабилизират.  
Критично е състоянието и на другият шофьор. Младата жена е пострадала сериозно. Има тежка черепно-мозъчна травма, счупени крайници, както и гръдна травма. Тя също е настанена в реанимация и лекарите се борят за живота ѝ. Преди минути е било взето решение пострадалата жена да бъде транспортирана към болница в София.
13.02.2024, 13:12 часа
19794 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha